Citesti acum…
Emilia Cremeria, inghetata cremoasa si fina, in Promenada Mall

Emilia Cremeria, inghetata cremoasa si fina, in Promenada Mall

de  redactiaaprilie 19, 2019

Emilia Cremeria, brandul de inghetata artizanala bazat pe traditie si simplitate, a deschis cea de-a noua locatie din Romania, in Promenada Mall din Bucuresti. Un business in continua dezvoltare inca din 2015, de la prima sa inaugurare, Emilia Cremeria este prezenta in alte opt locatii, in: Baneasa Shopping Center, Mega Mall, Afi Palace Cotroceni, Strada Franceza – Centrul Vechi, Park Lake, Promenada Mall – Bucuresti, iar in restul tarii, in Mamaia-Constanta, Timisoara si Cluj-Napoca.

”Atunci cand la baza unui business sta pasiunea, cu siguranta, consumatorul simte acest lucru. Din acest motiv, pentru noi, deschiderea celei de-a noua locatii reprezinta nu doar un pas firesc in extinderea afacerii noastre, ci si apropierea de consumatorii nostri, iubitori de inghetata autentica, rafinata si proaspata. Pentru noi, a investi intr-o noua locatie reprezinta o noua promisiune onorata fata de clientii Emilia Cremeria, care pot acum degusta unul dintre cele 20 de sortimente de inghetata si in Promenada Mall. Vom continua sa ne dezvoltam, sa investim constant in tehnologie si in ingrediente, pentru a arata acelasi respect fata de consumator ca si pana acum”, mentioneaza Alexandru Sautner, proprietar Emilia Cremeria.

In fiecare zi si in fiecare locatie, prospetimea si inalta calitate a ingredientelor – laptele Alta Qualita, fructele proaspete si zaharul brun – reprezinta elementele cheie ale experientei consumatorilor cu produsele Cremeriei. Dorinta de a valoriza produse tipice regionale IGP si DOP se reflecta in calitatea inghetatei – unica, fina, cu gustul de odinioara si irezistibil de cremoasa. Fiecare magazin prepara, in fiecare zi, in laborator, amestecul pentru productia zilnica de inghetata proaspata, in timp ce, in fiecare an, se lanseaza noi sortimente menite sa indeplineasca orice dorinta si pofta de inghetata.

Fiind magazinul cu numarul 9, iubitorii inghetatei de calitate au avut toate motivele sa se simta ca in al noualea cer, rasfatandu-se cu 20 de sortimente de inghetata.

 

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord