Citesti acum…
Educatie creativa si fun pentru copii, in vacanta

Educatie creativa si fun pentru copii, in vacanta

de  redactiaaugust 4, 2017

O zi in care copilul tau invata, se distreaza alaturi de alti copii si construieste in echipa. Nu-i asa ca de multe ori cauti o solutie pentru a impaca toate aceste lucruri? Mai ales in vacanta, cand poate deveni provocator sa organizezi programul zilnic al celui mic intr-un mod care sa il entuziasmeze si sa ii aduca un plus de cunostinte.

Cei mai mici membri ai redactiei Chic-Elite au descoperit in aceasta vara Bricks 4 Kidz, un concept de educatie creativa prin care copiii invata, construiesc si se joaca. Educatia prin joc are la baza kituri cu piese LEGO® si planuri de constructie tematice, special create de ingineri si arhitecti din SUA.

Activitatile ii familiarizeaza pe copii cu notiuni din sfera stiintelor exacte, le dezvolta cultura generala, increderea in sine și ajuta la o mai buna intelegere a modului de functionare a lucrurilor care ne inconjoara. Programele oferite sunt create pentru copii din diverse categorii de varsta: 2-3 ani, 3-5 ani si 5-12 ani.

Constructii motorizate create in summer camps

Un summer camp dureaza o saptamana si se desfasoara de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-18:00. Cu masa de pranz si 2 gustari asigurate, acesta contine activitati precum constructie de modele Bricks 4 Kidz® motorizate, 3D si 2D in tematica saptamanii, activitate sportiva zilnica (ex.: inot, fotbal, gimnastica etc.) in cadrul clubului Pescariu Sports & Spa, jocuri si provocari interactive pe baza de LEGO® si ateliere diverse: nutritie, crafturi, teatru, pictura etc.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord