Citesti acum…
Educatia sarbatorita de cea de a VIII-a editie a Balului Britanic

Educatia sarbatorita de cea de a VIII-a editie a Balului Britanic

de  redactiamai 27, 2019

Foarte aproape de Ziua Educatiei, International House Bucharest si English Kids Academy organizeaza pentru al optulea an la rand evenimentul educational Balul Britanic. Evenimentul va avea loc pe 9 iunie 2019, in gradina Hotel Caro din Bucuresti.

Cu o traditie deja renumita printre evenimentele cu miza profunda pentru educatia si viitorul copiilor din Romania, Balul Britanic va beneficia si in acest an de spriijinul  Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti si de atentia Casei Regale a Marii Britanii. Balul Britanic este organizat cu sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

„Este modul nostru autentic de a inchide anul scolar, de a ne bucura de reusitele elevilor si de a face inca un pas inainte in ceea ce priveste educatia copiilor nostri”, declara Mihai Laurentiu Ganj, Presedinte English Kids Academy. „An de an inregistram rezultate remarcabile in activitatea pe care o desfasuram, iar asta se datoreaza numai si numai copiilor. Efortul lor si dorinta de a performa rasplatesc toate eforturile noastre si ne fac sa ne uitam cu speranta catre viitor.”

Dans, costume de epoca si multa distractie

Cu mic si cu mare, copii, parinti si bunici se vor bucura impreuna, la sfarsit de an scolar, in cadrul Balului Britanic, de un eveniment de poveste cu printi, printese, magie si multa buna dispozitie. Balul Britanic ofera un program cultural complex, incluzand reprezentatiile artistice ale copiilor prezenti la eveniment, dar si pe cele ale unor artisti cunoscuti. In cadrul evenimentului vor fi premiati elevii English Kids Academy din clasele II – XII si elevii participanti la concursul de engleza Fonix. Acestia vor purta purta costume de epoca, bucurandu-se de premii, concerte si multe surprize.

Cauze caritabile sustinute

De asemenea, ca in fiecare an, in aceeasi zi vor fi stranse fonduri care vor fi donate unor importante cauze caritabile. Principalele teme si cauze caritabile sustinute de-a lungul anului prin donatiile stranse cu ocazia Balului Britanic:

  • 2013: copiii au fost incurajati sa constientizeze importanta responsabilitatii sociale, a salvarii planetei si a mediului inconjurator; in 2013, Balul a sprijinit Asociatia copii in dificultate;
  • 2014: i-am indemnat pe copii sa gandeasca si sa actioneze in sensul intrebarii: Cum sa facem o lume mai buna? Am oferit ajutor batranilor aflati dificultate si de care au grija in acest moment oamenii de la Fundatia CASA PAINII.
  • 2015: le-am propus copiilor sa se gandeasca la viitor, la viitorul lor si al altor copii. Cauza caritabila s-a indreptat spre SOS Satele Copiilor. Colaborarea cu SOS Satele Copiilor este una care a inceput cu multi ani in urma prin organizarea unor cursuri pentru copiii din SOS care se pregateau sa iasa din comunitate si sa isi ia viata in piept.
  • 2016, 2017 si 2018: am invatat despre acceptarea diferentelor dintre oameni si formarea respectului reciproc. Sumele stranse prin taxa de participare au fost directionata catre Centrul Stelutelor – Asociatia M.A.M.E.

Multumim tuturor partenerilor implicati pentru sprijinul acordat: Albalact, Aqua Carpatica, Bebicafashion, Betty Ice, BluParty, Bookland, Editura Niculescu, Elite Art Gallery/Ella, Eti Food Romania, Franke Kitchen Systems, Fundatia A&D Pharma, Fundatia Vodafone, GameDev Academy, Illy, Igienol, Ideal Board Games, Mega Image – Delhaize Group, MobilaMoll, Moviplast, Pigna, RPG Security, Parmalat, Softwin, Opera Comica pentru copii, Selgros, Happy Cinema, Magic One, Oraselul Cunoasterii, LEGO®.

Despre editiile trecute ele evenimentului puteti afla mai multe aici.

International House Bucharest, de 15 ani in Romania

International House Bucharest este liderul cursurilor de limba engleza din Romania (pozitie certificata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, timp de 6 ani la rand) si este membru al International House World Organization, organizatie care numara peste 150 de centre de limbi strane in peste 50 tari. International House, cu o existenta de peste 60 de ani pe piata produselor culturale si avand sediul in Londra a pus bazele standardelor predarii limbii engleze in lume – primul curs de pregatire a profesorilor de engleza din lume a avut loc in International House in Londra, acum mai bine de 50 de ani.

International House este prezenta pe piata din Romania de 15 ani. De anul acesta, International House Bucuresti a lansat centrul CELTA de formare a profesorilor, alaturandu-se astfel unui grup de elita format din peste 300 de centre aflate in parteneriat cu Cambridge Assessment English in 70 de tari din lume, si devenind unul dintre cele 58 de Centre CELTA de Formare Profesionala pe care International House World Organisation (IHWO) le are la nivel global si unde 4000 de profesori urmeaza cursul CELTA in fiecare an.

Despre English Kids Academy

English Kids Academy este divizia International House specializata in predarea limbii engleze pentru copii. English Kids Academy, prin International House Bucharest, este singurul centru acreditat de pregatire a profesorilor in predarea limbii engleze pentru copii si adolescenti, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord