Citesti acum…
Descopera-te asa cum nu ai stiut ca esti pana acum!

Descopera-te asa cum nu ai stiut ca esti pana acum!

de  redactiaoctombrie 14, 2019

Pe 2 noiembrie debuteaza la Bucuresti programul de dezvoltare personala „NLP Practitioner”, formare recunoscuta international, sustinuta de Ramona Gherasim, NLP Master Trainer, coach si psiholog. Programarea neuro-lingvistica (NLP) este o metoda de auto-cunoastere care iti aduce, dincolo de instrumente si tehnici puternice pentru a te transforma, un mod de a intelege viata, de a te intelege pe tine si pe ceilalti, asa cum nu ai facut-o pana acum.

“Exista o parte din tine pe care nu ai cunoscut-o inca si care asteapta sa fie descoperita. Vino sa o cunosti!  O parte din tine care reprezinta ceea ce esti, ai fost si vei fi dintotdeauna – este esenta ta. Hai sa o consolidezi! O parte din tine de care iti este teama, pentru ca esti asa cum nu vrei sa fii de fapt. Cum ar fi sa o imblanzesti? Exista o voce care spune ca n-ai putea fi ceea ce iti doresti. Meriti sa o confrunti si sa o transcenzi! Si exista in fiecare puncte slabe, defecte, care au nevoie de atentie si prezenta pentru a fi vindecate si transformate”. – Ramona Gherasim

NLP studiaza legatura dintre modul in care gandim, in care ne folosim mintea, corpul si simturile pentru a da o semnificatie experientelor noastre (neuro), felul in care ne folosim de limbaj si cum ne afecteaza acesta (lingvistica) si felul in care planuim actiunile, astfel incat sa ne atingem obiectivele (programare). NLP se ocupa si cu studiul experientei subiective.

Ce inseamna asta? Inseamna ca orice experienta este subiectiva si are o structura – ce crezi despre valorile si convingerile tale, cum iti creezi starile interioare, cum iti construiesti perspectiva asupra lumii si ce inteles ii dai. Cum poti recunoaste aceasta structura si, dupa caz, folosi sau transforma? Dincolo de orice definie, NLP este un proces de descoperire.

Vedem lumea prin tiparele create în primii 7 ani de viață

Ceea ce gandesti, cum gandesti si semnificatiile atribuite creeaza tipare comportamentale si atitudini – adesea intr-un mod inconstient si, si mai adesea, create din experientele avute in primii 7 ani de viata si procesate cu resursele cognitive si emotionale disponibile la momentul respectiv. Mai departe, aceste tipare influenteaza modul in care percepi oamenii, viata si situatiile pe care le traiesti, chiar si in prezent.

NLP Practitioner este o formare in care, pe parcursul a 7 module lunare, ai ocazia sa desfaci aceste tipare si sa le transformi in alte obiceiuri, mult mai sanatoase si hranitoare, adecvate contextului actual de viata si resurselor cognitive si emotionale disponibile Acum.

Vei afla mai multe despre:
• nivelurile de invatare si experienta
• partea nevazuta a comunicarii – tiparele gandirii, limbajul verbal si limbajul trupului
• filtrele prezente in comunicare si cum poti sa le identifici si depasesti
• imbogatirea modului de a comunica prin limbajul specific fiecarui simt
• cum poti crea si savura relatii armonioase (empatia si inteligenta emotionala se antreneaza!)
• rezolvarea conflictelor interioare (pe care le traiesti in relatie cu tine) si exterioare (pe care le traiesti in relatie cu altii)
• reprezentarea subiectiva a timpului, cu aplicatii de la time management la terapie
• feedbackul primit si oferit (cum transformi critica in observatii hranitoare)
• strategiile pentru o viata de succes (te-ai intrebat pana acum cum de sunt perioade in care te simti plin/a de resurse, creativ/a, energic/a, organizat/a, cu mintea limpede, in flux, si zile in care nu poti accesa niciuna din aceste resurse?)
• folosirea metaforelor si a limbajului hipnotic
• puterea reflexului conditionat si cum poate fi folosit pentru beneficiul tau

Inscrierile se pot face la adresa de e-mail ramonagherasim@gmail.com sau telefon 0748444888. Pretul fiecarui modul este 600 lei, achitat inaintea inceperii modulului, sau 3780 lei achitati integral la inscriere (economisesti astfel 10% din pretul formarii). Participantii primesc certificarea Practician NLP recunoscuta international de catre Asociatia Internationala de Programare Neuro-Lingvistica (IANLP, www.ia-nlp.org), care le da posibilitatea sa continuie formarea ca Master NLP, Coach NLP si in final Trainer NLP.

Programul fiecarui modul:

Modulul 1: 2 – 3 noiembrie 2019
Sambata, 9:30 – 18:30
Duminica, 9:30 – 18:30

Modulul 2: 13 – 15 decembrie 2019
Vineri, 16:30 – 20:30
Sambata, 9:30 – 18:30
Duminica, 9:30 – 18:30

Modulul 3: 10 – 12 ianuarie 2020
Vineri, 16:30 – 20:30
Sambata, 9:30 – 18:30
Duminica, 9:30 – 18:30

Modulul 4: 21 – 23 februarie 2020
Vineri, 16:30 – 20:30
Sambata, 9:30 – 18:30
Duminica, 9:30 – 18:30

Modulul 5: 20 – 22 martie 2020
Vineri, 16:30 – 20:30
Sambata, 9:30 – 18:30
Duminica, 9:30 – 18:30

Modulul 6: 24 – 26 aprilie 2020
Vineri, 16:30 – 20:30
Sambata, 9:30 – 18:30
Duminica, 9:30 – 18:30

Modulul 7: 28 – 31 mai 2020
Joi, 16:30 – 20:30
Vineri, 9:30 – 18:30
Sambata, 9:30 – 18:30
Duminica, 9:30 – 18:30

Ramona Gherasim, experienta de 13 ani in lucrul cu oamenii

Ramona Gherasim – prezenta activa in NLP, training, coaching si dezvoltare personala inca din 2006, si-a dedicat munca oamenilor cu care lucreaza pentru a-si descoperi si a-si trai potentialul lor unic. Avand studii in socio-psihologie, Ramona este psiholog, NLP Master Trainer si Coach. Creeaza si faciliteaza formari, cursuri si ateliere de NLP, dezvoltare personala, art-terapie, parenting, constelatii sistemice si familiale, avand o experienta de 13 ani in lucrul cu oamenii pentru crestere si dezvoltare personala.

A inceput calatoria NLP in anul 2005. De atunci, s-a antrenat atat in Romania, cat si la NLP University in Santa Cruz, California si la Institutul Kutschera, Austria. S-a format in Coaching urmand cursurile mai multor scoli: MetaSysteme Coaching (Coaching Fundamentals cu Alain Cardon), NLP University Santa Cruz (Coaching and Modeling for Success in Business cu Robert Dilts, Judith DeLozier si Suzi Smith), Kutschera Institut Austria (NLP resonanz Coaching, cu Andrea Kutschera si Gudrun Hebenstreit).

Isi completeaza formarea profesionala continuu, urmand cursuri si formari in Transa si Coaching Generativ cu Stephen Gilligan, art-terapie adleriana, parenting Adlerian – 1 an formare cu trainerii Centrului International Alfred Adler, psiho-pedagogia Gifted – 3 ani de formare cu prof. Florian Colceag, terapia florala Bach – formare nivel 1 si 2, Analiza Tranzactionala – TA 101 cu John Parr, Constelatii sistemice si familiale – formare cu Dragos Riti, si numeroase seminarii de dezvoltare personala.

Pana acum, Ramona a livrat peste 6000 de ore de training NLP, in formari Practitioner, Master si Coach NLP. In lucrul individual, a acumulat din 2007 pana in prezent o experienta de peste 4500 de ore de coaching individual, insotindu-si clientii in perioade de tranzitie, schimbari de identitate si implementari de proiecte curajoase atat in viata personala, cat si profesionala.

Abilitatea ei preferata este de a trezi scanteia fortei creative in oamenii cu care lucreaza, indiferent de forma de manifestare pe care aceasta scanteie o urmeaza – vindecare, transformare, acceptare, iubire, trecere la o noua etapa de viata etc.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord