Citesti acum…
Cum să îți organizezi garderoba pentru a economisi timp dimineața

Cum să îți organizezi garderoba pentru a economisi timp dimineața

de  redactiafebruarie 28, 2023

Fie că ne pregătim să plecăm la birou sau la o întâlnire de afaceri, dimineața timpul este prețios, pentru a fi punctuale și mulțumite de cum ne prezentăm lumii. Iată câteva recomandări simple, dar utile, pentru a-ți organiza garderoba și a economisi timp dimineața.

Începe cu o curățenie generală

Primul pas în organizarea garderobei tale este să începi cu o curățenie generală. Acest lucru înseamnă să iei toate hainele și accesoriile din dulap și să le aranjezi pe pat sau pe podea, astfel încât să poți vedea exact ce ai, decide ce donezi, ce arunci șu ce păstrezi.

Sortează hainele în funcție de sezon

După ce ai făcut curățenie în dulap, este timpul să sortezi hainele în funcție de sezon. Pune hainele de vară într-un colț al dulapului sau într-o cutie, astfel încât să nu îți blocheze vederea și accesul la hainele din sezonul curent. Acest lucru îți va economisi timp dimineața, pentru că vei ști exact unde se află hainele potrivite pentru vremea de afară.

Aranjează hainele în funcție de culoare sau stil

Un alt mod simplu de a economisi timp dimineața este să aranjezi hainele în dulap în funcție de culoare sau stil, cum ar fi: hainele de afaceri, cele casual, cele pentru exerciții fizice sau cele pentru ieșiri în oraș. În plus, acest mod de organizare va crea un aspect ordonat și plăcut pentru dulapul tău.

Folosește organizatoare de haine

Pentru a economisi și mai mult timp dimineața, poți să folosești organizatoare pentru lenjerie, șosete, eșarfe și alte accesorii. Acestea pot fi cutii, sertare sau agățători special concepute pentru a păstra hainele în ordine și la îndemână.

Pregătește de cu seara ținuta pentru a doua zi

O altă modalitate excelentă de a economisi timp dimineața este să îți pregătești îmbrăcămintea pentru a doua zi de cu seara, la fel și geanta.

Fii realistă în privința hainelor

Fă o evaluare sinceră a hainelor tale și renunță la cele pe care nu le mai porți sau care nu îți mai plac. Păstrează-le doar pe cele care ți se potrivesc și care te fac să te simți bine. În acest fel, nu vei mai pierde timp dimineața căutând printre haine pe care nu le vei purta oricum.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord