Citesti acum…
Cu si fara masca…

Cu si fara masca…

de  Cristina Lincuoctombrie 24, 2015

masti

Recent s-au lansat diferite campanii prin care femeile sunt incurajate sa se descopere si sa se aprecieze la justa lor valoare, fara inutile complexe de inferioritate, majoritatea create de imaginile ireale pe care vedetele feminine locale sau internationale le afiseaza in reviste. Desi, teoretic, stim ca aceste imagini sunt atat de retusate, incat putin mai au de a face cu realitatea, totusi impactul pe care ele il au este unul devastator, ajungandu-se pana la depresie, atunci cand femeile „normale” nu reusesc sa se identifice nici macar intr-o mica masura cu aceste modele. Tocmai pentru a contracara aceste efecte nedorite ale unei perfectiuni create artificial, vedetele s-au lasat fotografiate (sau si-au facut selfieuri) nemachiate. Altele, au fost surprinse iesind in public fara machiaj. Fotografiile sunt impactante, si pentru ca ne lasa sa descoperim ca in spatele celebritatii, a unor chipuri si siluete ideale, se ascund femei obisnuite, in carne si oase, unele frumoase, altele nu.

In galeria de mai jos veti vedea o seama de vedete pe care nu le veti recunoaste fara cosmetice si fara photoshop. Sa va fie de inspiratie!

Angelina Jolie

Angelina Jolie

America Ferrara

America Ferrara

Beyonce

Beyonce

Dulce María

Dulce María

Eva Longoria

Eva Longoria

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Jessica Alba

Jessica Alba

Jessica Simpson

Jessica Simpson

Kate Holmes

Kate Holmes

Kristen Stewart

Kristen Stewart

Madonna

Madonna

Michelle Rodríguez

Michelle Rodríguez

Selena Gomez

Selena Gomez

Shakira

Shakira

Sofía Vergara

Sofía Vergara

Tyra Banks

Tyra Banks

Jennifer López

Jennifer López

(sursa foto: yahoo.com, olwomen.com, pixgood.com)

Care este reactia ta?
Articol bun
100%
Autor recomandat
0%
Despre autor
Cristina Lincu
Cristina Lincu
2Comentarii
 • ianuarie 10, 2016 at 9:20 am

  Unele dintre ele sunt mai frumoase fara machiaj (desi nu toate par sa fie total fara). Cele tinere, în mod special.
  Actritele/cântaretele nu creaza un impact atât de puternic… modelele de pe pasarela, în schimb, da!
  Citeam zilele trecute un articol despre câteva case de moda renumite (sau tari) care au renuntat la standardele care au dus la mania asa-zisului „corp perfect”. Franta si Italia sunt doua dintre ele si este laudabila initiativa lor, mai ales ca sunt doua tari cu traditie în ale modei, fashionului etc.etc.

  • Cristina Lincu
   ianuarie 10, 2016 at 2:20 pm

   Da, este o initiativa care deja a devenit obligatorie in mai multe tari (cred ca si Spania printre ele). La cat sunt de flexibile standardele de frumusete, era de asteptat ca „mod” femeilor anorexice sa treaca. Oricum, dintre toate tipurile de femei promovate in ultimul secol, acestea au avut cea mai proasta influenta in randul femeilor (mai ales, tinere) „normale”.

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord