Corina Ozon

Scriitor si trainer relatii interpersonale

Corina Ozon

Corina Ozon

Specialist PR Comunicare, scriitor, blogger, jurnalist, trainer. Am construit in fiecare preocupare cu sufletul si disciplina. Si fiecare domeniu s-a sprijinit unul pe celalalt. Din tot ce am invatat inainte am aplicat la urmatorul nivel si am updatat, am impletit permanent skilluri-le si obiectivele. Insa cel mai important, am facut mereu ce mi-a placut si ce m-am priceput. M-am specializat permanent, asta fac si acum. Lumea e in permanenta schimbare, o singura privire in alta parte si te-ai pierdut. Invat mereu de la fata mea (18 ani) ce e trendy, despre tehnologie nu mai vorbesc. Online-ul este un canal de comunicare absolut inevitabil si obligatoriu. In online tinem corespondenta de business, cu prietenii, tot in online incep si se termina povesti de iubire (apar si in cartile mele). Online-ul mi-a fost partener de nadejde in promovarea cartilor mele, devenite best seller.

Iti pot impartasi si tie câteva din ingredientele experientei mele, poate iti vor fi de ajutor sa mergi mai departe cu visul tau. Voi fi in online alaturi de visele tale, dar si de framantarile cauzate de prejudecati si bariere. Primul pas, dupa ce gandesti liber, este sa vorbesti liber.

Cred in partea buna a oamenilor si imi place sa lucrez cu tineri. Dupa 12 ani de jurnalism si 12 ani de PR, am devenit un autor de succes, insa viata mea nu s-a schimbat, ci mediul este altul. Vom putea sta de vorba nu doar despre relatii interzise, ci si despre cum sa gestionezi schimbarea. Daca ti-o doresti.