Citesti acum…
„Copilul meu si tehnologiile – oportunitati si riscuri”

„Copilul meu si tehnologiile – oportunitati si riscuri”

de  redactiaseptembrie 6, 2018

Pe 15 septembrie la Bucuresti va avea loc un eveniment inedit, organizat de English Kids Academy, divizia de limba engleza a International House: „Copilul meu si tehnologiile – oportunitati si riscuri”. Specialisti in educatie, securitatea informatiei, neurologie vin pregatiti cu raspunsuri la intrebari complexe legate de utilizarea tehnologiei de catre copii si cu solutii optime pentru ca adolescentii si copiii sa se bucure de o dezvoltare cat mai frumoasa si armonioasa.

Ce vei afla daca participi la conferinta?

  • La ce varsta poate incepe bebelusul meu sa se uite la televizor?
  • Este in regula pentru un copil de 1-3 ani sa se joace pe tableta?
  • Sunt motive sa-mi fie frica pentru copilul meu de Deep web, „Reteaua din adancuri”?
  • Ar trebui sa permit copiilor mei adolescenti sa petreaca ore in sir pe smartphone?
  • Ce (NU) stim despre dependenta de internet?
  • Care sunt cele mai noi studii efectuate de neurologi, ciberpsihologi si cercetatori din domeniu?
  • Ce solutii avem la indemana pentru a ne proteja, pe noi si pe copiii nostri?

Evenimentul este prezentat de Virgil Iantu si ii are ca speakeri pe:

Mihai Laurentiu Ganj – Fondator IH Bucharest, Inspector IH World Organisation, Consultant in Dezvoltarea Relatiilor Umane si Trainer calificat de Transformational Psychology Institute din Bergen, Olanda
Georgiana Rosculet – Coordonator Programe Educationale „Salvati Copiii”
Raluca Ioana Teleanu – Medic Sef Sectie Neurologie Pediatrica – Spitalul Clinic de Copii „Dr. V. Gomoiu”, Lector universitar – Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”
Christian Ciocan – Comisar Sef Politia Romana, Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii

Poti beneficia de reducere de 50% din pretul intreg al biletului la achizitia online a acestuia, pe baza codului EKA30, singura conditie este plata online. Biletele sunt accesibile pe bilete.ro, la rubrica Diverse sau accesand direct linkul urmator:
https://www.bilete.ro/copilul-meu-si-tehnologiile-oportunitati-si-riscuri/copilul-meu-si-tehnologiile-oportunitati-si-riscuri-15-sep-2018

Conferintele EKA, instrument pentru dezvoltarea copiilor

#conferinteleEKA reprezinta un concept care s-a nascut din preocuparea continua pe care o avem la English Kids Academy, divizia de cursuri de limba engleza a International House Bucharest, de a oferi parintilor instrumente pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor si adolescentilor. Conferintele EKA reprezinta o serie de evenimente socio-educative care vor contribui la imbunatatirea relatiilor parinti – copii, totodata dorind sa atragem atentia asupra unor probleme reale cu care se confrunta noile generatii de copii si adolescenti.

International House Bucharest, liderul cursurilor de limba engleza

International House Bucharest este liderul cursurilor de limba engleza din Romania (pozitie certificata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, timp de 5 ani la rand) si este membru al International House World Organization, organizatie care numara peste 150 de centre de limbi strane in peste 50 tari. International House, cu o existenta de peste 60 de ani pe piata produselor culturale si avand sediul in Londra a pus bazele standardelor predarii limbii engleze in lume – primul curs de pregatire a profesorilor de engleza din lume a avut loc in International House in Londra, acum mai bine de 50 de ani.

International House este prezenta pe piata din Romania de 15 ani. Obiectivele sale sunt de a creste motivatia copiilor de a studia limba engleza, intrucat cunoasterea limbii engleze reprezinta o conditie pentru a putea accesa studii in strainatate sau locuri de munca de succes. International House Bucharest faciliteaza studiul limbii engleze de catre copii, acordand acces la educatia britanica prin oferirea de premii sau burse in Marea Britanie.

English Kids Academy este divizia International House specializata in predarea limbii engleze pentru copii. English Kids Academy, prin International House Bucharest, este singurul centru acreditat de pregatire a profesorilor in predarea limbii engleze pentru copii si adolescenti, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge.

 

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord