Citesti acum…
„Consider ca femeia detine totusi cheia succesului primordial” – Nicu Alifantis

„Consider ca femeia detine totusi cheia succesului primordial” – Nicu Alifantis

de  Cristina Lincuoctombrie 25, 2015
Foto: Victor Stroe

Foto: Victor Stroe

Nu este nevoie de introduceri explicative atunci cand numele persoanei pe care vrei s-o descosi spune singur totul: Nicu Alifantis. Un altfel de interviu, vorbim despre experiente, trairi, invataminte.

O cariera de zeci de ani nu este usor de sustinut. Care credeti ca sunt calitatile pe care vi le-ati dezvoltat de-a lungul timpului si datorita carora v-ati mentinut in inima publicului?

Hai sa spunem, consecventa, perseverenta, ambitie, responsabilitate, respect pentru valori, studiu, disciplina, informare, altruism, generozitate, caritate.

Care au fost cele mai dramatice momente pe care le-ati trait?

Personal, consider ca evenimentele cu adevarat dramatice din existenta fiecaruia dintre noi sunt despartirile de cei foarte dragi, cum ar fi parintii, fratii, surorile, sotii, sotiile, copiii… In rest, sunt intamplari mai mult sau mai putin nefericite de care ne lovim uneori in viata si care ne provoaca ravasiri emotionale.

Ce abilitati dezvoltate datorita meseriei dv va ajuta si in alte domenii sau aspecte ale vietii?

Consecventa si credinta in ceea ce intreprinzi, precum si responsabilitatea fata de tine, dar mai ales fata de cei pentru care faci ceea ce faci.

Daca ar fi sa ne intoarcem cu gandul la inceputuri, cat de mult v-a ajutat sau nu tipul de educatie primita in prima parte a vietii, atat de acasa, cat de la scoala? Ce ati schimba acum, daca ati avea posibilitatea?

Asa cum saptamana are sapte zile, iar muzica sapte note, cred ca formarea eu-lui se face doar cu cei sapte ani de-acasa. Mai departe, esti pe cont propriu, depinde doar de tine cum te vei infatisa in fata celorlalti si cum te vor privi acestia. Daca as schimba ceva? Mi-e teama ca tot ce mai pot face este sa-mi asum atat greselile, cat si realizarile.

Trecand la un subiect „aprins”, cum vi se pare ca trateaza societatea de azi problema „feminitate” versus „feminism”?

Nu-mi place si nici nu vreau sa ma aventurez in a emite consideratii asupra unui astfel de subiect, dar constat cu parere de rau, cum ca din aceasta batalie are de pierdut feminitatea.

Din punctul de vedere al unui barbat de succes, cum vedeti succesul pentru o femeie?

Cum pana acum n-am auzit ca un barbat sa dea nastere unui copil, consider ca femeia detine totusi cheia succesului primordial.

Va multumim pentru timpul si gandurile bune si va asteptam oricand in comunitatea Chic Elite!

Care este reactia ta?
Articol bun
50%
Autor recomandat
33%
Despre autor
Cristina Lincu
1Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord