Trend
Chic Elite
Sorteaza
Chic Succes
Cel mai nou articol
 
Citeste…
februarie 18, 2020

RBL Summit 2020: Ce nu vedem si ne afecteaza afacerile

Reuniunea anuala a peste 350 de oameni de afaceri romani a ajuns la a noua editie si te asteptam alaturi de noi. Summit-ul RBL este organizat de Fundatia Romanian Business Leaders (RBL) si va avea loc in 18-19 martie 2020 la J.W. Marriott Grand Hotel Bucharest.

In viata fiecaruia, la nivel personal, de business sau la nivel global, sunt multe lucruri care ne iau prin surprindere. Atunci de ce ne este totusi uneori atat de greu sa observam, evaluam si anticipam corect anumite evenimente si efectele acestora? Care sunt elementele lipsa din evaluarile pe care le facem si cum gasim erorile?

Fiecare dintre noi are ceea ce in psihologie se numeste Blind Spots. [...]

22
 
Citeste…
februarie 18, 2020

„Tiebreak” in afaceri, cu produse cosmetice romanesti

Dorul de casa si visul de a avea propria ei afacere in domeniul produselor cosmetice au fost motoarele care au inspirat-o pe Ruxandra Antohe sa renunte la o cariera promitatoare in tenis si sa revina in Romania.

„In anul 2001 Ruxandra, a hotarat impreuna cu parintii sa plece in Germania, la Berlin pentru a se antrena la o renumita academie de tenis, condusa de prof. antrenor Adrian Marcu. Dupa doi ani, se afla in top 10 la junioare. A invatat si s-a antrenat in Germania timp de trei ani jumate. A hotarat ca este mai bine sa faca studii academice la scoli de prestigiu si sa renunte la tenis, desi antrenorii considerau ca avea perspective foarte bune de a intra in topul [...]

223
 
Citeste…
februarie 18, 2020

The Wellbeing HUB, prima platforma pentru starea de bine a angajatilor

The Wellbeing Hub, prima platforma completa de wellbeing din Romania, lansata astazi, ofera solutii bazate pe cercetari stiintifice, ce ajuta organizatiile sa devina mai constiente si mai implicate in starea de bine a angajatilor, iar angajatii, mai constienti si dornici sa participe activ la programe de echilibrare individuala. Ai acces la un ecosistem ce reuneste, sub emblema unui centru de expertiza integrata, mai mult de 30 de specialisti si peste 100 de programe dedicate sanatatii fizice si psiho-emotionale a  angajatilor si familiilor acestora. In premiera pentru piata locala, Wellbeing Hub  aduce o biblioteca de programe segmentate pe cele doua categorii de generatii care [...]

1
 
Citeste…
februarie 10, 2020

Drumul unui podcast spre o poveste fascinanta

Trafic. Giratoriu aglomerat. Bucuresti. Ca de obicei cand sunt in masina, imi caut de lucru, la un semafor rosu: dau play la primul episod din podcastul „Riki & Friends”, pe care am ocazia sa il ascult in avanpremiera. Uit de stresul traficulul instant; o voce duioasa si jucausa imi activeaza in cateva secunde starile de cand era fetita mea mica si ne minunam impreuna de personaje fantastice din povestile ei preferate. Cate trairi sa ai ascultand cateva minute despre patania unui catelus? Cum se poate sa activezi asa multa emotie doar prin voce si prin poveste si cine esti tu, autoarea ei, Ana Maria Florea-Harrison?

Cine este Ana Maria [...]

36
TOP 5
Chic Elite
Sorteaza
 
1
„Tiebreak” in afaceri, cu produse cosmetice romanesti
 
2
Recomandari: Raluca Blejușcă: „Cu cât primești mai mult, e nevoie să te și jertfești mai mult!”
 
3
Drumul unui podcast spre o poveste fascinanta
 
4
Maratonul lecturii române
 
5
„LIBERĂ!” – o poveste care te ține între patimi și traume, între renunțări și căutări, între realitat...