Trend
Chic Elite
Sorteaza
Chic Succes
Cel mai nou articol
 
Citeste…
ianuarie 21, 2022

Claudia Groza: „Femeile sunt puternice! Chiar si in spatele unui barbat de succes, se afla tot o femeie puternica”

Mama, profesor de biologie, scriitoare si trainer de ateliere creative, Claudia Groza este un adevarat spriridus al povestilor pentru copii carora le-a daruit un mare numar de carti. Si nu exagerez cand spun „daruit”, pentru ca acestea pot fi descarcate în format pdf de aici.

De la biologie la cartile pentru copii este un drum lung? Cum s-a nascut pasiunea pentru povesti? Ne poti face o lista cu toate cartile tale si de unde pot fi achizitionate, te rog?

Claudia Groza

Multumesc pentru oportunitatea de a-mi spune povestea. Am iubit de mica povestile si copiii. Imi placea sa am grija de ei, asa ca mama ma gasea la cel mai mic copil de pe strada. Mi-am dorit sa [...]

20
 
Citeste…
ianuarie 17, 2022

„Femeia este o fiinta mult mai puternica si mai ambitioasa decat cred barbatii. Daca isi doreste ceva, face tot ceea ce ii sta in putinta sa obtina acel ceva”

„Cand sufletul începe sa-ti vorbeasca… trebuie sa-l asculti si sa-i transformi gandurile in cuvinte. Altfel nu se poate, doar asa gasesti calea catre fericire.”Mi-a placut acest motto care deschide una dintre paginile tale de autor de pe Facebook, Irina. Este cumva un citat din una dintre cartile tale?

Nu este un citat din cartile mele, este impresia mea despre sufletul omului in al carui destin ii este scris sa devina slujitor al cuvintelor. Sufletul meu a inceput sa vorbeasca de ceva vreme si nu am avut cum sa-l ignor. Si ma bucur ca nu am facut-o, fiindca mi-am dat seama ca asa pot gasi calea catre fericire. Fiecare cuvant pe care il asez pe foaia firava de hartie [...]

123
 
Citeste…
noiembrie 7, 2021

Scriitoarea Flavia Badic: „Vreau sa scriu cat de bine pot, astfel incat sa redau speranta ca si la noi exista autori valorosi”

Toata lumea te cunoaste, in primul rand, datorita celor trei volume ce alcătuiesc „Planul Atractiei”. Dar cine esti cand nu scrii?

Am o fisa a postului atat de lunga, incat nici eu nu mai delimitez uneori departamentul in care activez in calitate de mama, sotie sau angajata. Cu toate acestea, in afara indatoririlor pe care orice femeie le are in oricare dintre aceste trei ipostaze, imi place sa cred ca sunt un om simplu si cu mult bun simt. Am fost si voi fi mereu pasionata de arte si de calatorii prin lume, dar, din cauza programului extrem de incarcat pe care il am, inca astept sa ma bucur de timpul necesar pentru a face tot ceea ce mi-am propus. Imi place sa ma plimb in [...]

54
 
Citeste…
octombrie 23, 2021

Începe cea de-a treia ediție a Congresului Numerologilor din România

Congresul Numerologilor din România, ediția a III-a, va avea loc online sâmbătă, 30 octombrie 2021, începând cu ora 11.30.

Sub coordonarea renumitului numerolog Anatol Basarab, fondator al Asociației Numerologilor din România, cel mai important eveniment de profil al anului reunește specialiști și pasionați de numerologie din întreaga țară, într-un relevant schimb de experiență.

Scopul declarat al Congresului îl constituie recunoașterea și promovarea numerologiei ca instrument de cunoaștere și de cercetare în dezvoltarea personală și profesională a fiecăruia dintre noi.

Vor avea loc mai multe sesiuni de prezentări pe o tematică de interes major [...]

5
TOP 5
Chic Elite
Sorteaza
 
1
„Femeia este o fiinta mult mai puternica si mai ambitioasa decat cred barbatii. Daca isi doreste ceva, face...
 
2
„FEMEIA este inceputul, ea insasi este puterea lumii, caci prin ea ne nastem”
 
3
Ce a venit momentul sa schimbi, pentru a fi bine cu tine insuti?
 
4
Claudia Groza: „Femeile sunt puternice! Chiar si in spatele unui barbat de succes, se afla tot o femeie put...
 
5
Cristinne C. C.: „Sunt mai degraba o adepta a umanismului, o persoana care spera in demnitatea si ratiunea ...