Trend
Chic Elite
Sorteaza
Chic Succes
Cel mai nou articol
 
Citeste…
noiembrie 12, 2019

„Doar impreuna cu barbatii, nu separat sau in opozitie, vom reusi cu totii sa fim mai prezenti, mai constienti si mai iubitori”

Pentru prima data pe Chic Elite, un interviu la dublu cu doua specialiste in relatii publice, a caror cariera a cunoscut o evolutie cat se poate de interesanta, de la stiinta comunicarii de business, la stiinta comunicarii cu sine si impartasirea acesteia. Ce inseamna asta mai exact vom afla impreuna din interviul oferit de Cristina Mihaila – facilitator constelatii familiale si Catalina Ochesila – instructor yoga si astrolog.

Pe scurt, care a fost traseul pe care l-a cunoscut cariera voastra?

CM: Am lucrat in comunicare si marketing aproape 20 de ani, schimband mai multe industrii, de la telecom si non-profit la bancar, iar in prezent, IT. In urma cu aproape 10 [...]

80
 
Citeste…
noiembrie 7, 2019

Corinne Rakoczy, avocat si scriitor: „A trata identic ambele sexe este mai mult o nedreptate decat o dreptate”

„In cartea sa de debut, Corinne Rakoczy recreeaza planurile istorice si imbina cu eleganta imaginarul cu realitatea acelor timpuri, intr-un construct ce ar putea fi identificat drept un roman istoric, dar si memorialistic. Volumul reproduce o secventa din istoria recenta a Romaniei, in care Securitatea Statului, unicul organ reprezentativ si parte a aparatului represiv, trebuia sa duca la indeplinire politicile noii clase „eliberatoare”, subjuga intelectualii, elita politica, religioasa si culturala, dictand, dupa bunul plac, asupra vietii si a mortii. Nori negri se aduna asupra Romaniei postbelice, timp in care in penitenciare incep sa curga rauri de sange nevinovat, iar cei care [...]

73
 
Citeste…
noiembrie 7, 2019

Zilele Biz – primul festival de business printre carti

In premiera mondiala, un magazin isi deschide portile exclusiv pentru un eveniment de business cu un concept unic: Zilele Biz, Serile Diverta, primul festival de business printre carti.

Magazinul Diverta din Centrul Vechi va fi deschis ziua, timp de o saptamana, exclusiv pentru participantii Zilelor Biz. Seara, dupa ce se incheie conferintele, magazinul va fi deschis pentru publicul larg si isi va prelungi programul pana la ora 24.00.

Printre carti, cei mai importanti oameni de business, CEO si antreprenori, vor discuta despre curaj si strategie, noi idei de afaceri, vor dezvalui inovatii spectaculoase si vor dezbate tendinte din principalele 5 domenii de [...]

13
 
Citeste…
noiembrie 4, 2019

Top 3 traineri, coachi si companii furnizoare de training din Romania

La finalul lunii octombrie a avut loc Gala L&D Awards, momentul de celebrare a invatarii in organizatii, in care au fost acordate distinctiile Gold, Silver si Bronze celor mai apreciati traineri, coachi si companii furnizoare de programe de formare din Romania.  Premiile au fost acordate in urma evaluarilor facute de comunitatea de HR si L&D in L&D Industry Survey, cea mai ampla cercetare cantitativa in domeniu. 576 de respondenti au avut ocazia sa nominalizeze si sa recomande trainerii, coachii si companiile cu care au avut cele mai bune rezultate in anul anterior.

„Misiunea Learning Network este de a promova invatarea continua ca modalitatea de a face [...]

3
TOP 5
Chic Elite
Sorteaza
 
1
Roxana Iorgulescu Bandrabur, jurnalist și numerolog: „Visez ca numerologia să fie studiată în școli încă di...
 
2
Simona Lungu: „O femeie puternica se cunoaste pe ea insasi, se descopera prin trairi si experienta”
 
3
„Onestitatea cu sine creeaza magnetism”
 
4
Claudia Pătrascu: „Recomand oricui sa-si creeze propria afacere. Este palpitant, dificil, uneori exasperant...
 
5
Nicoleta Beraru, profesor si scriitor: „Femeia este un paradox: atat de fragila si atat de puternica in ace...