Trend
Chic Elite
Sorteaza
Chic Succes
Cel mai nou articol
 
Citeste…
iulie 2, 2020

Ce se intampla cand un blogger vorbeste cu drag de Romania

Pasionat ambasador al turismului romanesc in lume, Iulia Falcutescu a transformat The Traveling Tulip, un blog de calatorii, intr-o frumoasa agentie de turism intern. Spune despre sine ca este o persoana careia ii place sa absoarba magia din aer. Prefer sa vada, intotdeauna, partea pozitiva a vietii si sa se bucure de toate lucrurile, fie ele mici sau mari, care ii apar in cale. Ii place sa rada si sa se inconjoare de oameni care ii impartasesc pasiunea pentru calatorii, cafea si vin.

In ce moment profesional si personal te aflai cand ai decis sa pornesti pe cont propriu? 

The Traveling Tulip a fost, de fapt, un blog de calatorii. Mama si sora mea se [...]

313
 
Citeste…
mai 19, 2020

20 de tendinte pentru angajati si angajatori

Probabil ca 2020 va ramane in istorie si in mentalul nostru colectiv ca anul pandemiei. O perioada total noua si plina de provocari pentru noi toti, o perioada in care oamenii se pot bloca in starea de teama, neliniste, ingrijorare sau pot alege sa se autodepaseasca, sa se reinventeze si astfel sa evolueze, sa depaseasca in mod castigator aceasta perioada.

Este deopotriva o ocazie fantastica atat pentru angajati, cat si pentru angajatori sa fie creativi, flexibili, increzatori si deschisi la a face fata cu succes unui nivel extrem de ridicat de incertitudine.

Vad cel putin 20 de moduri in care se va reconfigura piata muncii:

1. va creste [...]

42
 
Citeste…
martie 27, 2020

Oana Sav, antreprenor specialist in marketing si comunicare: „Dincolo de tendinte sofisticate, de mediile de comunicare sau de jargonul la moda, marketingul este despre oameni, dorinte, nevoi si temeri.”

Oana Sav – prietena, colaboratoare si fosta colega de facultate. Ne leaga multi ani in care am invatat si apoi am lucrat impreuna. Nici nu stiu cu ce sa incep aceasta discutie, activitatea ta desfasurandu-se in prezent in mai multe directii (cursuri si proiecte de marketing, arhitect de branduri, creare de continut, comunicare) toate complementare, dar fiecare extrem de importanta in cariera pe care ai cladit-o pas cu pas inca de pe bancile universitatii.

Imi poti oferi mai multe detalii despre cei mai importanti „pasi” din cariera ta?

M-as raporta mai degraba la o experienta de lucru si de viata la care am ajuns si de care ma bucur momentan. „Cariera” este un [...]

45
 
Citeste…
martie 19, 2020

Dama de Trefla, scriitoare: „E inca dificil sa vorbim despre o recunoastere colectiva a importantei femeii, dar se fac pasi mari spre o schimbare de perspective”

Dama de Trefla este pseudonimul sub care se ascunde una dintre scriitoarele contemporane preferate ale publicului tanar. Talentata, sensibila, matura si… misterioasa, Dama de Trefla a fost de acord să fie luata la intrebari de Chic Elite. Si, pentru asta, ii multumesc cu bucurie.

Asadar, Dama de Trefla. De unde vine acest pseudonim? De ce ai ales sa scrii sub pseudonim si nu cu numele real?

Cred ca cel mai sincer raspuns pe care il pot da este: De teama. La inceput mi-a fost teama ca nu o sa plac, ca nu o sa transmit ce am de transmis si ca nu ma voi face înteleasa. Mereu vor exista oameni nemultumiti care critica si arunca cu vorbe urate in stanga si in [...]

113
TOP 5
Chic Elite
Sorteaza
 
1
Ce se intampla cand un blogger vorbeste cu drag de Romania
 
2
Unde, cand, cum calatorim in 2020?
 
3
„Tiebreak” in afaceri, cu produse cosmetice romanesti
 
4
Recomandari: Raluca Blejușcă: „Cu cât primești mai mult, e nevoie să te și jertfești mai mult!”
 
5
Dama de Trefla, scriitoare: „E inca dificil sa vorbim despre o recunoastere colectiva a importantei femeii,...