Trend
Chic Elite
Sorteaza
Chic Succes
Cel mai nou articol
 
Citeste…
septembrie 17, 2021

RePatriot Summit 2021 uneste Diaspora cu Romania

Intre 30 septembrie si 3 octombrie are loc cea de-a VI-a Editie a Summitului RePatriot, o initiativa menita sa stranga familia romanilor de pretutindeni si sa consolideze colaborarea de afaceri intre Tara si Diaspora. Inca se mai poate aplica pentru a participa alaturi de invitatii speciali, oficialitati si persoane publice din domenii si pozitii cheie la identificarea precisa a oportunitatilor de afaceri si dezvoltare pe care Romania le ofera.

In mai putin de 3 saptamani se desfasoara in Romania Summitul RePatriot, un motiv justificat de optimism si incredere pentru toti romanii de pretutindeni. O buna sansa de a afla oportunitatile de afaceri pe care Romania le [...]

81
 
Citeste…
septembrie 2, 2021

Romanian Business Leaders Summit: ce facem concret pentru viitor?

Liderii de business din Romania vor discuta in cadrul Romanian Business Leaders Summit despre cum depasim punctele oarbe si cum putem contribui prin proiecte concrete la o Romanie in care generatiile viitoare sa-si doreasca sa traiasca. Summitul Romanian Business Leaders are loc pe 8-9 septembrie 2021, la J.W. Marriott Grand Hotel Bucuresti. Biletele pot fi achizitionate de pe summit.rbls.ro.

Ziua a doua a Summitului Romanian Business Leaders va incepe cu un discurs al lui Andreas Schleicher, director educatie si competente la OECD (Organizatia pentru Cooperare Economica si Dezvoltare), despre viitorul joburilor si al educatiei. Apoi Oana Botolan Datki, Managing [...]

10
 
Citeste…
august 24, 2021

Romanii de pretutindeni se pregatesc de un nou Summit

RePatriot aduce romanii din Diaspora impreuna, Acasa, la cel mai mare maraton de networking menit sa stranga oamenii de afaceri impreuna pentru a consolida puntile de colaborare si promovare reciproca intre Tara si cei plecati pe alte meleaguri. Hai si tu la intalnirea anuala a familiei romanilor de pretutindeni! Inscrie-te pe repatriot.ro.

Summitul RePatriot se apropie cu pasi repezi si e un motiv justificat de bucurie si incredere pentru romanii de pretutindeni. O noua sansa de a fi la masa oportunitatilor de afaceri si dezvoltare pe care Romania le ofera si de a actiona pentru schimbarea in bine a destinului acestei tari si a fiecaruia dintre cei care cred si [...]

7
 
Citeste…
august 24, 2021

Când obiectivele nu devin realitate

De ce nu reușești să își vezi un vis devenit realitate, deși îți dorești foarte mult acest lucru și chiar depui eforturi în acest sens? Uneori motivul ești chiar… tu!

Invitata mea din cel mai proaspăt interviu D’Inspirație by Dana Tudor, Lavinia Galcea, Professional Certified Coach (PCC) și psihoterapeut, a pregătit o prezentare foarte clară și succintă a tipurilor de blocaje care apar în modul în care ne abordăm obiectivele. Mai mult, pentru fiecare, a menționat cel puțin câte o soluție simplă.

Iată mai jos lista acestor blocaje:

1. lăsarea de o parte a obiectivelor pentru „cândva”; 2. o să fac asta când o să simt că e momentul; [...]

55
TOP 5
Chic Elite
Sorteaza
 
1
Intalnire in autentic cu Corina Ifrim Drăgulinescu: migalos artizan de delicatese sanatoase din ciocolata
 
2
Produsele de ingrijire cu probiotice, noua tendinta in industria cosmeticelor
 
3
Credintele limitative – sub semnul aparentei
 
4
RePatriot Summit 2021 uneste Diaspora cu Romania
 
5
„Atingerea obiectivelor reprezinta 90% stare si 10% actiune”