Trend
Chic Elite
Sorteaza
Chic Succes
Cel mai nou articol
 
Citeste…
martie 27, 2020

Oana Sav, antreprenor specialist in marketing si comunicare: „Dincolo de tendinte sofisticate, de mediile de comunicare sau de jargonul la moda, marketingul este despre oameni, dorinte, nevoi si temeri.”

Oana Sav – prietena, colaboratoare si fosta colega de facultate. Ne leaga multi ani in care am invatat si apoi am lucrat impreuna. Nici nu stiu cu ce sa incep aceasta discutie, activitatea ta desfasurandu-se in prezent in mai multe directii (cursuri si proiecte de marketing, arhitect de branduri, creare de continut, comunicare) toate complementare, dar fiecare extrem de importanta in cariera pe care ai cladit-o pas cu pas inca de pe bancile universitatii.

Imi poti oferi mai multe detalii despre cei mai importanti „pasi” din cariera ta?

M-as raporta mai degraba la o experienta de lucru si de viata la care am ajuns si de care ma bucur momentan. „Cariera” este un [...]

45
 
Citeste…
martie 19, 2020

Dama de Trefla, scriitoare: „E inca dificil sa vorbim despre o recunoastere colectiva a importantei femeii, dar se fac pasi mari spre o schimbare de perspective”

Dama de Trefla este pseudonimul sub care se ascunde una dintre scriitoarele contemporane preferate ale publicului tanar. Talentata, sensibila, matura si… misterioasa, Dama de Trefla a fost de acord să fie luata la intrebari de Chic Elite. Si, pentru asta, ii multumesc cu bucurie.

Asadar, Dama de Trefla. De unde vine acest pseudonim? De ce ai ales sa scrii sub pseudonim si nu cu numele real?

Cred ca cel mai sincer raspuns pe care il pot da este: De teama. La inceput mi-a fost teama ca nu o sa plac, ca nu o sa transmit ce am de transmis si ca nu ma voi face înteleasa. Mereu vor exista oameni nemultumiti care critica si arunca cu vorbe urate in stanga si in [...]

98
 
Citeste…
februarie 26, 2020

Romania dincolo de Bucuresti la RBL Summit

Bucurestiul a contribuit anul trecut la PIB-ul Romaniei cu 27%; restul de 73% este, mai mult sau mai putin, blind spot pentru multi. Politica si politicile centrale sparg Romania in doua lumi, Bucuresti si regiuni, iar asta ne transforma invariabil in blind spots unii pentru ceilalti, desi traim in aceeasi tara. Cum facem sa strangem randurile?

Incepand cu 2019, Fundatia Romanian Business Leaders a deschis 3 filiale, in Cluj, Iasi si Constanta, ce au devenit platforme de implicare si actiune locala pentru liderii de business din acest regiuni. Din partea filialelor RBL, vor urca pe scena RBL Summit 2020: Dan PITIC, reprezentant filiala RBL Cluj, Owner Perpetuum, Costin [...]

72
 
Citeste…
februarie 26, 2020

Superbrands Romania celebreaza 15 ani de promovare a excelentei in branding

Superbrands Romania aniverseaza 15 ani de activitate in evaluarea si promovarea culturii de branding, prin Gala Superbrands, evenimentul de referinta, care premiaza branduri cu statut de Superbrand in piata locala. Intitulata simbolic “Imagine: The Art of Building Brands”, Gala, ajunsa acum la a IX – a editie, are o dubla insemnatate: acordarea de trofee unor branduri desemnate Superbrands, prin jurizarea si cercetarea de piata, derulate pe tot parcursul anului 2019, precum si lansarea celei de a noua carti Superbrands pentru Romania.

Podiumul Galei Superbrands Romania a onorat, la aceasta editie:

27 dintre brandurile validate cu statut de Superbrand [...]
6
TOP 5
Chic Elite
Sorteaza
 
1
„Tiebreak” in afaceri, cu produse cosmetice romanesti
 
2
Recomandari: Raluca Blejușcă: „Cu cât primești mai mult, e nevoie să te și jertfești mai mult!”
 
3
Dama de Trefla, scriitoare: „E inca dificil sa vorbim despre o recunoastere colectiva a importantei femeii,...
 
4
Romania dincolo de Bucuresti la RBL Summit
 
5
Oana Sav, antreprenor specialist in marketing si comunicare: „Dincolo de tendinte sofisticate, de mediile d...