Trend
Chic Elite
Sorteaza
Chic Me
Cel mai nou articol
 
Citeste…
ianuarie 21, 2022

Ce a venit momentul sa schimbi, pentru a fi bine cu tine insuti?

Traiesc si eu ca si tine, in aceasta societate care nu promoveaza ideea de a fi autentic si nici nu ne incurajeaza sa fim autentici. Dimpotriva, exista atat de multe instrumente tehnice – aplicatii si tot felul de filtre foto – care ne invata sa NU ne aratam asa cum suntem si ne arata ce butoane sa apasam ca sa fim persoane  cat mai perfecte.

Mai cred, ca aceasta tendinta nu este noua si semintele ei sunt sadite inca din familie cand ni se spun diverse lucruri de genul: „Nu e frumos sa faci asta…” sau „Nu se face asta…” sau „Stai in banca ta…” si asa mai departe.  Suntem indepartati de autenticitatea proprie [...]

33
 
Citeste…
ianuarie 21, 2022

Cristinne C. C.: „Sunt mai degraba o adepta a umanismului, o persoana care spera in demnitatea si ratiunea umana dincolo de diferentele fizice si constitutionale dintre sexe”

Pasionatii de literatură fantastica nu au cum sa ocoleasca seria „Ephialte” publicata la editura Creator. Cinci volume despre evolutia postapocaliptica a unei Lumi Noi in care oamenii conlocuiesc cu Ephialte si Umbre, entitati ce, la randul lor, lupta nu doar pentru suprevietuire, ci si pentru suprematie.

Cristinne, cine se ascunde in spatele scriitoarei de proza fantastica?

Persoana din spatele scriitoarei de proza fantastica este, as spune, un om obisnuit, cu o imaginatie bogata, curiozitate copilareasca si o pofta permanenta pentru citit si scris.

Ca profesie, sunt avocat şi fac asta din placere si cu pasiune de foarte multi ani.

Cristinne [...]
13
 
Citeste…
aprilie 23, 2021

Credintele limitative – sub semnul aparentei

Foto Erik Mclean / Pexels

Naufragiatul il are ca personaj principal pe Chuck, singurul supravietuitor al unui accident aviatic in urma caruia ajunge sa traiasca pe o insula pustie. Cuprins de o furie neputincioasa dupa ce se raneste la o mana, Chuck loveste o minge de volei si observa ca amprenta seamana cu un chip uman pe care il retuseaza. Astfel, mingea de volei ii devine un prieten de nedespartit, Wilson, cu care vorbeste si care il ajuta sa indure drama vietii departe de civilizatie.

Revazand recent filmul, scena care mi-a atras atentia se petrece atunci cand Chuck isi construieste o pluta si reuseste sa navigheze pe ocean. In urma unei furtuni Wilson cade de pe [...]

88
 
Citeste…
martie 22, 2021

Psychologies Wellbeing Festival, 22-27 martie: 6 zile dedicate tie, in cea mai provocatoare perioada pentru starea de bine

Foto Jackson David / Pexels

Starea de bine a devenit, in contextul pandemiei de COVID-19, o prioritate pentru fiecare dintre noi. In acest context, revista Psychologies organizeaza, in perioada 22-27 martie 2021, prima ediție a Psychologies Wellbeing Festival. Evenimentul isi propune sa fie o oaza de sanatate si bunastare sub un singur acoperis, care uneste mintea si corpul si trece dincolo de mofturi si tendințe.

„In fiecare zi, prin platforma Psychologies, suntem in contact cu nevoile privind starea bine semnalate de mii de romani. Asa am identificat ariile care le-ar fi cele mai utile si le-am concentrat in sase zile de festival, [...]

27
TOP 5
Chic Elite
Sorteaza
 
1
„Femeia este o fiinta mult mai puternica si mai ambitioasa decat cred barbatii. Daca isi doreste ceva, face...
 
2
„FEMEIA este inceputul, ea insasi este puterea lumii, caci prin ea ne nastem”
 
3
Ce a venit momentul sa schimbi, pentru a fi bine cu tine insuti?
 
4
Claudia Groza: „Femeile sunt puternice! Chiar si in spatele unui barbat de succes, se afla tot o femeie put...
 
5
Cristinne C. C.: „Sunt mai degraba o adepta a umanismului, o persoana care spera in demnitatea si ratiunea ...