Trend
Chic Elite
Sorteaza
Chic Life
Cel mai nou articol
 
Citeste…
decembrie 5, 2022

Corina Lupu: „Pentru un viitor mai bun si o lume echilibrata, trebuie sa ne unim talentul, ambitia, vointa, indiferent de gen, etnie sau afilieri”

La Chic Elite sustinem femeile in proiectele lor, indiferent de domeniul abordat. Personal, recunosc ca in ultima perioada m-am indreptat cu precadere asupra scriitoarelor contemporane de limba romana, considerand ca literatura autohtona a cunoscut in ultimii ani o evolutie spectaculoasa. Corina, tu esti una dintre aceste scriitoare, de afltfel, ultima ta carte lansata de curand confirmand acest lucru. Felicitari!

Asadar, as vrea sa incepem acest interviu prin a-mi spune mai multe despre romanul „Destinul meu esti tu”, publicat la editura Petale Scrise.

Iti multumesc, Cristina, pentru felicitari si pentru amabilitatea de a-mi oferi ocazia sa fiu mai [...]

34
 
Citeste…
octombrie 3, 2022

Leila Sandra Mocanu: „Daca esti destul de determinata si stii ce vrei, nimic nu te poate opri sa faci si sa fii absolut orice iti pui in gand”

Iti multumesc ca ai acceptat sa stam de vorba aici, la Chic Elite, locul unde femeile anterprenor, indiferent de domeniul ales, sunt promovate si sustinute cu tot dragul si toate resursele de care dispunem. Asadar, sa incepem.

Viata ta se invarte in jurul verbului „a crea”. De la arta digitala la cartile tiparite si la rolul pe care il ai la „Atelier Montez”, spiritul tau creator nu are stare. Ne oferi mai multe detalii, te rog?

Chiar asa este! As putea spune ca sunt „argint viu”. Nu am stare cand vine vorba de a crea si asa sunt inca de la varsta de sase ani. Atunci am inceput sa desenez pentru prima oara si am continuat.

Daca nu creez, simt ca ma [...]

2
 
Citeste…
septembrie 8, 2022

Lorena Lenn: „Echilibrul reprezinta cheia universala pentru ca totul sa fie asa cum trebuie sa fie”

„Imi place sa scriu romane de dragoste. Raspanditi lumina, iubire si caldura in jurul vostru, ca un soare…”

Incep cu aceste randuri pe care le-am gasit pe contul tau de Instragram si care mi-au transmis imediat o stare de bine, caci, intr-adevar, cand scrii despre dragoste, cu adevarat raspandesti lumina, indemn pe care mi-ar placea sa-l ia in serios cat mai multi cititori de-ai tai, Lorena Lenn: o scriitoare prolifica si cunoscuta.

Cum a debutat aceasta fascinanta calatorie in lumea scrisului?

Aceasta calatorie frumoasa a inceput in momentul in care mi-a venit in minte ideea ca si eu as putea sa conturez personaje, dar si povesti [...]

2
 
Citeste…
august 10, 2022

L.M. Aria: „Cred in egalitate si in femei independente”

Iti multumesc ca ai acceptat sa raspunzi intrebarilor noastre. Am stat de vorba cu multe autoare contemporane si-mi face placere sa aduc in atentia comunitatii Chic-Elite noi nume, noi carti, noi proiecte editoriale.

Multi scriitori aleg, din diferite motive, sa scrie sub pseudonim. Tu de ce ai optat pentru aceasta varianta? Avantaje? Dezavantaje?

Buna, in primul rand, si iti multumesc pentru prilejul oferit! Pseudonim – motivul principal pentru care am optat pentru aceasta varianta este acela ca scriu mult mai lejer cand numelui meu nu i se atribuie o fata, iar viata personala mi-o pastrez intacta. Un alt motiv pentru care stau in umbra este [...]

2
TOP 5
Chic Elite
Sorteaza
Try a different filter