Trend
Chic Elite
Sorteaza
Chic Life
Cel mai nou articol
 
Citeste…
mai 20, 2019

ParkLake gazduieste in premiera AstroFest2019

ParkLake Shopping Center va gazdui pe 25 mai evenimentul stiintific AstroFest2019. Incepand cu ora 17:00, bucurestenii sunt asteptati in ParkLake Garden, pentru a admira astrele si a afla mai multe despre sistemul nostru solar. In cadrul evenimentului, participantii vor putea testa telescoapele aduse pentru observatii astronomice, vor experimenta zborul cu modulul Eagle in realitate virtuala, sau vor putea viziona expozitia de astrofotografie impreuna cu macheta Terra in sectiune, de dimensiuni uriase. Evenimentul este organizat de echipa revistei Stiinta si Tehnica, totul cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si al centrului ARCUB.

Activitati [...]
1
 
Citeste…
mai 7, 2019

Baylab: un nou format, experienta educationala de top

Baylab – Laboratorul de Stiinte Bayer – isi redeschide portile incepand din 6 mai, in Romania si Republica Moldova. Formatul editiei de anul acesta, in premiera la nivel national, le ofera elevilor din invatamantul primar si gimnazial oportunitatea de a lua parte la o experienta educationala de top. Inscrierile se pot face pe site-ul proiectului, www.baylab.bayer.ro, iar participarea este gratuita.

 Noutati la editia din 2019 Un concept inovator, cu sesiuni de experimente dedicate claselor I – IV si cursuri de prim-ajutor, dedicate claselor V – VIII; Parteneriate noi, care duc misiunea Baylab si mai departe: Asociatia Caravana cu Medici si Crucea [...]
25
 
Citeste…
aprilie 24, 2019

Antreprenorii sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc” la Corbi, perla nestiuta a Romaniei

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc” in comuna Corbi, judetul Arges, pentru a atrage atentia asupra acestei zone pitoresti a Romaniei, ale carei comori sunt inca nedescoperite, de la traditii pana la vechi asezaminte unice in tara noastra. Initiativa face parte din programul “Antreprenoresti – Adopta un sat”, derulat de fundatia Romanian Business Leaders, care isi propune sa reinvie stralucirea satului romanesc si resursele sale valoroase, prin stimularea proiectelor antreprenoriale locale.

 “Satul romanesc are un potential care nu este pus in valoare din lipsa de cunostinte si [...]

45
 
Citeste…
aprilie 19, 2019

Emilia Cremeria, inghetata cremoasa si fina, in Promenada Mall

Emilia Cremeria, brandul de inghetata artizanala bazat pe traditie si simplitate, a deschis cea de-a noua locatie din Romania, in Promenada Mall din Bucuresti. Un business in continua dezvoltare inca din 2015, de la prima sa inaugurare, Emilia Cremeria este prezenta in alte opt locatii, in: Baneasa Shopping Center, Mega Mall, Afi Palace Cotroceni, Strada Franceza – Centrul Vechi, Park Lake, Promenada Mall – Bucuresti, iar in restul tarii, in Mamaia-Constanta, Timisoara si Cluj-Napoca.

”Atunci cand la baza unui business sta pasiunea, cu siguranta, consumatorul simte acest lucru. Din acest motiv, pentru noi, [...]

7
TOP 5
Chic Elite
Sorteaza
 
1
„Onestitatea cu sine creeaza magnetism”
 
2
Claudia Pătrascu: „Recomand oricui sa-si creeze propria afacere. Este palpitant, dificil, uneori exasperant...
 
3
„Daca nu e fun, ia-o de la capat!”
 
4
“Forta sa creezi un nou univers te mentine ca antreprenor”
 
5
Antreprenorii sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc” la Corbi, perla nestiuta a Romaniei
Membri comunitate