Citesti acum…
Ce înseamnă să ai stil?

Ce înseamnă să ai stil?

de  redactiamartie 12, 2023
Sursă foto Armani

Cu stilul nu te naști, îl dezvolți în timp. El îți reflectă personalitatea și modul în care alegi să te prezinți lumii. Pentru femei, acest lucru poate fi o provocare, deoarece există multe tendințe și moda se schimbă constant. Dar dacă ai câteva principii de baza în minte, te vei putea simți încrezătoare în propriul stil.

Unul dintre cele mai importante lucruri în legătură cu stilul este să alegi haine care ți se potrivesc. Nu trebuie să urmezi tendințele la modă doar pentru că sunt populare. Dacă nu te simți confortabil în hainele tale, asta se va vedea.

Alege haine care se potrivesc cu forma și dimensiunea corpului tău și îți pun în valoare caracteristicile unice. Uneori, femeile aleg haine care nu le avantajează sau care le fac să pară mai plinuțe sau mai scunde decât sunt de fapt.

Atunci când îți alegi hainele, nu uită de culori și imprimeuri. Acestea pot spune multe despre personalitatea ta și pot face o declarație puternică despre ea.

Evită să porți haine prea strâmte sau prea largi. Hainele prea strâmte te pot face să pari nesigură pe tine, în timp ce acelea prea largi pot fi inestetice.

Ai grijă să nu ai într-o ținută prea multe culori și imprimeuri. Acest lucru poate fi copleșitor și poate crea un efect de aglomerare. Așa cum spune designerul italian Valentino Garavani, „stilul nu înseamnă să porți tot ce îți place, ci să știi să alegi ceea ce ți se potrivește cel mai bine”.

Stilul este despre a fi tu însuți și a alege hainele care reflectă acest lucru. Designerul american Tom Ford spunea: „Stilul adevărat nu se poate învăța sau cumpăra. El vine dintr-o înțelegere profundă a cine ești tu”. Alege haine care îți plac și în care te simți confortabil și încrezătoare. Acestea vor fi întotdeauna cele mai potrivite pentru tine și pentru stilul tău personal.

Investește în câteva piese de calitate și clasice care nu se demodează niciodată: o rochie neagră, o cămașă albă sau o geantă de piele de calitate.

Nu uită de accesorii. Acestea pot face o ținută banală să pară specială și pot fi o modalitate de a-ți exprimă personalitatea. „Accesoriile sunt cele ce transformă o ținută în stil”, spunea designerul american Michael Kors.

Celebrități apreciate pentru stilul lor și secretele lor

Victoria Beckham
Victoria Beckham este cunoscută pentru stilul sau modern și sofisticat, care reflectă personalitatea să puternică. Ea preferă să poarte haine semnate de designeri celebri, iar alegerea ei constă întotdeauna în piese elegante și bine croite. Victoria alege haine care îi pun în evidență formele corpului, dar fără să fie prea decoltate sau prea strâmte.

Diane Kruger
Diane Kruger este o actriță și un model cunoscut pentru stilul său romantic și feminin. Ea preferă să poarte rochii vaporoase, imprimeuri florale și accesorii delicate. Diane știe să aleagă haine care îi pun în evidență trăsăturile frumoase ale feței, în culori pastelate.

Blake Lively
Blake Lively este o actriță cunoscută pentru stilul său modern și plin de viață. Ea preferă să poarte haine cu imprimeuri îndrăznețe și culori vibrante. Secretul lui Blake constă în alegerea hainelor care i se potrivesc perfect, atât în ce privește combinarea culorilor și imprimeurilor, cât și prin asortarea unor accesorii îndrăznețe.

Cate Blanchett
Cate Blanchett este o actrița cunoscută pentru stilul său sofisticat și plin de eleganță. Ea preferă să poarte haine cu croieli simple și bine finisate. Secretul lui Câte constă în alegerea hainelor cu tăieturi clasice, dar cu o notă modernă, precum și în adăugarea de accesorii interesante, cum ar fi cerceii statement sau eșarfele cu imprimeuri îndrăznețe.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord