Citesti acum…
Ajuta copiii cu autism la Balul Bucuriei

Ajuta copiii cu autism la Balul Bucuriei

de  redactiaoctombrie 12, 2017

Balul Bucuriei, editia a II-a, este singurul bal caritabil dedicat copiilor cu autism din Bucuresti si localitati dimprejur. Organizat de ATCA – As. Terapie Comportamentala Aplicata, in parteneriat cu Palatul Ghica Tei si Eldema Events, evenimentul va avea loc pe 17 noiembrie, la Palatul Ghica Tei, incepand cu orele 19:00.

Fondurile stranse in cadrul Balului, prin donatii de la invitati, sponsorizari de la companii sau achizitionare de obiecte pretioase din cadrul licitatiei evenimentlui, vor sustine cauza celor 139 de copii cu autism care urmeaza terapie recuperatorie neuro-psihica in centrele ATCA, din Bucuresti, pe parcursul anului 2018.

Programul artistic este format dintr-un concert solo al Teodorei Buciu, castigatoarea concursului „Vocea Romaniei” in 2016, spectacol de dans contemporan furnizat de Arthur Murray Dance Centers Bucuresti si concert de vioara electronica sustinut de cunoscuta Grazziela. De asemenea, toti cei prezenti vor putea fi martori la o prestatie unica a catorva dintre micutii cu autism ai ATCA in drum spre recuperare, care vor sustine un recital de poezie si pian.

Punctul culminant al serii este Licitatia Bucuriei, compusa din obiecte de suflet donate cu generozitate de personalitati si branduri precum Artmark, Wagner Arte, Nicolae Blei, Tiberiu Soare, Ciprian Marica. Amfitrionii evenimentului sunt Veronica Soare si Silviu Biris. Donatia minima sugerata este de 200 RON/pers., platibila on-line la http://atca.ro/donatii/?preview=true sau direct la receptia evenimentului. Poti confirma participarea la eveniment la adresa nicoleta.orlea@atca.ro sau la nr. de telefon +40751.278.391.

Editia I a Balului Bucuriei, in 2016, a generat o strangere de fonduri in valoare de 40.000 de lei, proveniti din donatiile si sponsorizarile participantilor si invitatilor. 

Aceasta suma a fost folosita in anul 2017 pentru a susține recuperarea copiilor cu autism cazuri sociale de la ATCA si pentru achiziționarea de licențe pentru testele clinice ADOS (instrument esențial de diagnostic pentru autism), astfel incat orice copil caz social, suspect de autism si indrumat catre centrele de terapie ATCA, sa poata beneficia de evaluare și diagnosticare gratuite.

Peste 150 de persoane au participat la acesta seara de gala iar fondurile obtinute au provenit din cumpararea de catre participanti de bilete la tombola organizata in cadrul evenimentului, din sponsorizări si donatii oferite de catre participanti, și dintr-o licitație cu obiecte donate de actorii Teatrului Național din Bucuresti.

 

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord