Citesti acum…
Afla din tainele „liderului orchestra”

Afla din tainele „liderului orchestra”

de  redactiaseptembrie 8, 2017

O buna ocazie de a culege noi roade profesionale in luna septembrie este sesiunea de prezentare a cursului „Liderul orchestra”, organizata de Academia de Management Exec-Edu in ziua de joi, 28 septembrie, incepand cu ora 18.00.

Vei putea interactiona cu echipa de experti EXEC-EDU si face networking cu alte persoane care vor sa isi dezvolte competentele de business, pe langa faptul ca vei afla mai multe despre cum mentii echilibrul optim intre performanta echipei si rezultatele financiare.

Talentul liderului, atunci cand orchestreaza executia strategiei, este acela de a realiza un balans perfect intre inovatie si performanta, intre initiativele antreprenoriale curajoase si echilibrul financiar. In acest scop, isi formeaza o echipa de management completa, careia-i deleaga conducerea activitatii operative, fara a se indeparta de la aspectele ei esentiale. Ce inseamna o echipa de management completa? Ce indicatori de performanta sunt necesari pentru masurarea succesului? Si ce indicatori financiari utilizeaza managerii pentru a analiza situatia si a lua decizii?

La sesiunea de prezentare de joi vei afla mai multe despre toate acestea, de la profesionisti de top: Lavinia Rasca si Monica Minoiu. Atelierul se bazeaza pe un studiu de caz practic.

Care este reactia ta?
Articol bun
0%
Autor recomandat
0%
Despre autor
redactia
redactia
Chic-Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!
Comentarii

Lasa un comentariu

* Bifarea casetei GDPR este obligatorie

*

De acord